Over Janneke

Janneke is de eigenares van JannekeThee.nl, een populaire blog over thee en alles wat daarmee te maken heeft. Ze groeide op in een familie van theedrinkers en ontwikkelde al snel een passie voor dit drankje.

Na haar studie begon Janneke haar carrière in de marketingwereld, maar haar liefde voor thee bleef bestaan. Ze begon thee te verkopen via haar eigen webshop (die nu niet meer actief is) en begon ook te schrijven over thee op haar blog. Haar blog werd al snel populair en groeide uit tot een van de meest gelezen thee-blogs van Nederland.

Janneke is een expert op het gebied van thee en heeft een uitgebreide kennis over de verschillende soorten thee, hun smaken en bereidingswijzen. Ze heeft ook ervaring met het organiseren van thee-proeverijen en het geven van workshops over thee.

Als eigenares van JannekeThee.nl heeft ze als doel om haar lezers te informeren over de wondere wereld van thee en hen te inspireren om nieuwe soorten thee te proberen en te experimenteren met verschillende smaakcombinaties. Ze hoopt hiermee haar liefde voor thee te delen en anderen te laten zien hoe bijzonder dit drankje kan zijn.