En toen lanceerde ik mijn eigen blog…

Ik heb er lang over getwijfeld: “ben ik wel de juiste persoon om een blog over thee te starten?”. Ondertussen heb ik duidelijk het besluit genomen dat ik dat dus inderdaad ben. Ben ik de grootste experte ter wereld? Nee! Maar: mijn grote passie is thee, en daar hoef ik me niet voor te schamen, natuurlijk.

Op deze website zal ik niet alleen leuke filmpjes, ideetjes en tips & tricks in verband met thee delen – maar zal ik ook focussen op educatie in verband met de verschillende soorten thee en infusies.

Zou je graag met mij in contact komen? Dat kan zeker! Ik ben bereikbaar via email op info@jannekethee.nl!

1 Comment

  1. D.M. Mbokani

    december 26, 2019 at 4:03 pm

    Succes met je blog, Janneke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.